Bij het maken van de Mr.WerkenPodcast komt van alles kijken. Niet alleen over de gesprekken maar ook over de  de jingle, de presentatie, de vragen aan de gasten en over het format van de podcast is nagedacht.

Diverse professionals op verschillende vakgebieden hebben geholpen met het opzetten van de Mr.WerkenPodcast. Deze mensen boden de helpende hand:

Benieuwd hoe de vrolijke jingle van de Mr.WerkenPodcast tot stand kwam?! Het is een origineel werk van creatieve alleskunners Angelina Engels, Tom Verburg en Jeroen Schaap. Binnen de kortste keren bedachten zij een flitsende openingstune voor de podcast. 

Dit is Annick Kortekaas. Zij weet alles van vormgeving en kleur en heeft bovendien oog voor de psychologie achter de vormgeving. Annick heeft de huisstijl van de Mr.WerkenPodcast verzorgd!

Dit is Annick Kortekaas. Annick weet alles van vormgeving, kleur en wat wél en niet werkt op beeld. Annick heeft de huisstijl voor de Mr.WerkenPodcast ontworpen. De kleuren, lettertypes maar ook het logo en de cover van de Mr.WerkenPodcast zijn van haar hand. 

Diederik 1.0

Dit is Diederik van Besouw. Als sparringpartner en vrolijke criticaster is hij sinds het ontstaan van de Mr.WerkenPodcast bij het proces betrokken. Eerlijkheid staat bij Diederik voorop en hij is altijd bereikbaar voor goed advies, een wijze raad of een vrolijke noot. 

StancePhotography_Nicole-29

Dit is Nicole van der Stouwe. Je raadt het al, zij heeft de foto’s gemaakt die je op deze website en op de socials voorbij ziet komen. Als Nicole je fotografeert, word je altijd nét een beetje knapper. Wie wil dat nou niet?! Mocht je ook eens op de foto willen bij Nicole, kijk dan op haar website: www.nicolevanderstouwe.nl

kees

Dit is Kees, ICT-specialist en gewaardeerd vraagbaak. Kees klikt en installeert sneller dan het licht en weet voor elk ICT-probleem een passende oplossing. De menu’s, pagina’s en links op deze website zijn van zijn hand. 

Jochem

Dit is Jochem Jautze. Jochem is een kundig geluidskunstenaar en rekent genadeloos af met elke ongewenste kraak of piep in de Mr.WerkenPodcast. Daarnaast adviseert Jochem over het gebruik van apparatuur en denkt hij mee over leuke snippets en een goede doorloop in de afleveringen. Kortom: Jochem is van vele markten thuis.